Ogün Sanlısoy “Git” ep’siyle 5 yeni şarkıyla geliyor

Ogün Sanlısoy’un “GELGİT” adını verdiği albümünün ikinci bölümü “Git”, Sony Music etiketiyle yayında olacak.

Beşer şarkıdan oluşan ve iki bölüm halinde yayınlanan albümün ilk bölümü “Gel”, 2023 yılında yayınlandı. Yeni beş şarkıdan oluşan ikinci ep “Git” ise 3 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak. Tüm söz ve bestelerin Ogün Sanlısoy’a ait olduğu ep’nin prodüktörlüğü de sanatçının kendisine ait.

26 Nisan’da “Şarkılar Söyle”nin yayınıyla birlikte gelecek yeni çalışmanın müjdelendiği ep’de “Daha Dur”, “Baharı Beklerim”, “Elma” ve “Geri Dönme” şarkıları yer alıyor. Çıkış
şarkısı ise “Baharı Beklerim”. Ogün Sanlısoy, çıkış şarkısı “Baharı Beklerim”den söz ederken zor ve kötü zamanların geçmesi için en ihtiyaç duyulan şeyin sabır ve umut olduğunu hatırlatıyor: “Baharın geleceğinin umudu güç verir kışın şartlarıyla mücadele etmemize. İçinde bulunduğumuz bu ikili sistemde gece-gündüz, iyi-kötü, eril-dişil, sıcak-soğuk, negatif-pozitif birbirini kovalar ve tamamlar. Döngüyü tamamlamak için ruhumuzun ihtiyaç duyduğu diğer yarımızı bulmamızdır Baharın gelişi. Baharı beklemek o beklenen güne ulaşmanın umududur. Sabırla…”

“Git”, 3 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda, “Baharı Beklerim” şarkısının videosu da sanatçının youtube kanalında yayında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.