İnci Taneleri’nde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu sürprizi

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek 13.bölümünde bir dans sürprizi de gerçekleşecek. Ayça’nın okulunda düzenlenen bahar şenliğinde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu da nefes kesen bir gösteriyle sahne alacak.

YouTube video

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu, Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik, modern ve dünya dansları ile kurgulanan gösterileri sahneye taşınıyor. ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ izleyicileri yeni bölümde Kıvılcım’ların kısa bir gösterisine tanık olacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.