Muazzez Ersoy’a Melbourne’da yaşayan Türkler büyük ilgi gösterdi

Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Muazzez Ersoy,  Avustralya’da 2. konserini 2 Kasım gecesi Melbourne’de verdi.

Muazzez Ersoy’a sahnede çiçeklerin yanı sıra oyuncak ayı, koala ve kanguru oyuncaklar da hediye edildi. Ersoy, oyuncaklarına bakıp mutlu olup “Mısır’da Ümmü Gülsüm’e özel konserlerinde sahneye pırlanta atarlarmış, duydum ama ne derece gerçek bilmiyorum. Ben oyuncağı çok seviyorum sizler bana oyuncak atın!” deyince salon kahkahaya boğuldu.

blank
Muazzez Ersoy

ELLERDE TÜRK BAYRAKLARIYLA CUMHURİYET KUTLAMASI

Muazzez Ersoy, konserinin son bölümünde “Memleketim” şarkısını seslendirirken, Avustralya’da yaşayan Türk vatandaşlarımız ve Ersoy’un ellerindeki Türk Bayrakları salonda dalgalandı. Muazzez Ersoy “Cumhuriyetimizin 96. yılını buradan bir kez daha kutlayalım, bayrağımızı en yukarı kaldıralım, gururla dalgalandıralım” diyerek “Memleketim” şarkısını salonu dolduran bin kişiyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Muazzez Ersoy, Sydney ve Melbourne konserleri için Avustralya’da

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.