Muazzez Ersoy, Uluslararası Bursa Festivali’nde sahne aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından bu yıl 61’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’nde ünlü sanatçı Muazzez Ersoy sahne aldı.

‘Nostalji Kraliçesi’ Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen konserinde etkili sahne şovu ve unutulmaz klasikleriyle hayranlarını doyasıya eğlendirdi. Sahneye çıktığı ilk andan itibaren güçlü sesi ve enerjisi ile Bursalılardan yoğun alkış alan Ersoy, söylediği parçalarla kalplere dokundu. Naif sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de büyüleyen ünlü sanatçı, zarif elbisesiyle adeta göz kamaştırdı.

Muazzez Ersoy
Muazzez Ersoy

Repertuvarında hem klasikleşmiş şarkılarına hem de farklı tarzlardaki parçalara yer veren duayen sanatçı, renkli müzik yelpazesiyle dinleyicilerini mest etti. ‘Kahverengi Gözlerin’, ‘Kader Diyemezsin’ ile geçmişe götürdü, hareketli türkü potpurileriyle Bursalı sevenlerini yerine oturtmadı. Sahnede sergilediği eşsiz yorumları, nostaljik parçalarla harmanlayan Muazzez Ersoy, kulakların pasını sildi. Yıllara meydan okuyan şarkılarıyla 2,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, unutulmaz bir geceye imzasını attı.

Muazzez Ersoy
Muazzez Ersoy
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.