Miley Cyrus sessiz sedasız Liam Hemsworth ile evlendi

Verdiği cesur pozlarla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü popçu Miley Cyrus, sosyal medya hesabından 10 yıllık sevgilisi oyuncu Liam Hemsworth ile evlendiğini duyurdu.

Sansasyonel davranışlarıyla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, 10 yıldır birlikte olduğu Avustralyalı aktör Liam Hemsworth ile evlendi. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından verdi.

FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, 2009 yılında The Last Song isimli filmin setinde tanışmışlardı. 2012 yılında nişanlanan çift, 2004 yılında ayrılık kararı almıştı.

blank

Sonrasında yeniden bir araya gelen ve inişli çıkışlı bir ilişkiye sahip olan Cyrus ve Hemsworth çifti geçtiğimiz pazar günü aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girdi.

EVLERİ YANMIŞTI

Çiftin, Malibu’daki evlerinin yanması nedeniyle, düğün törenini Cyrus’ın Tennessee’deki evinde yaptığı düşünülüyor.

Evleri yandıktan sonra çift açıklama yaparak “Birlikte yaşadığımız herkes alevlerin gücüyle yıkılmış durumda. Ama hayvan dostlarımız kurtuldu ve şu anda önemli olan bu. Evimiz artık yok, ama ailemiz ve arkadaşlarımızla paylaştığımız anılar hala duruyor” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.