Miley Cyrus’ın takıntılı hayranı tekrar tutuklandı

Miley Cyrus, takıntılı takipçisi Alexander Kardalian ile bir kez daha karşı karşıya kaldı. Uzaklaştırma kararına rağmen Cyrus’ın evine gelerek şarkıcıya oyuncak ayı hediye etmek isteyen Kardalian, tutuklandı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, takıntılı takipçisi Alexander Kardalian’ın tacizine yeniden maruz kaldı. 52 yaşındaki Kardalian, elinde bir oyuncak ayıyla şarkıcının Los Angeles’taki evine geldi. Cyrus’ın güvenlik görevlisi, durumu fark ederek Kardalian’ı etkisiz hale getirerek polisi aradı.

New York Daily News’te yer alan habere göre; Kardalian, Cyrus’ın evine yalnızca bahçe kapısına kadar gelmiş olsa da daha önce hakkında çıkarılan uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için tutuklandı. Kardalian’ın, Cyrus’a peluş bir hayvan hediye etmek amacıyla geldiğini söylediği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE TUTUKLANMIŞTI
Daha önce de tutuklanan takıntılı takipçi Kardalian, Eylül 2023’te serbest bırakılmıştı. Serbest kaldıktan birkaç gün sonra Cyrus, mahkemeden koruma kararı çıkartmıştı. Ancak Kardalian, bu kararı ihlal ederek yeniden tutuklandı.

Emniyet yetkilileri, Cyrus ve güvenlik ekibinin saat 01.00 sıralarında yaptığı aramanın ardından Kardalian’ın, evin yakınında tutuklandığını bildirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.