Kenan Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi

Danışmanlarını hazır olda bekleten ve bunu da sosyal medya hesabından “Emirerlerim” notuyla paylaşan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Motor sporlarında dünya şampiyonlukları bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı ’emirerlerim’ paylaşımıyla tepki çekti. Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine de paylaşımını anında sildi.

KISA SÜREDE SİLDİ

Kenan Sofuoğlu Instagram hesabının hikaye bölümünden karşısında el pençe divan duran iki kişinin fotoğrafını “Emirerlerim” notuyla paylaştı. Gelen yorumlar üzerine paylaşımının tartışma konusu olacağını anlayan Sofuoğlu kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.