Şarkıcı Berkay’ın Arda Turan’a öfkesi dinmiyor

Şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz aylarda kendisine yumruk atan futbolcu Arda Turan’a tazminat davası açacağını söyledi.

Burnundan ameliyat olan şarkıcı Berkay Şahin, “Olay yüzünden 14 konsere gidemedim. Büyük bir telekomünikasyon şirketiyle yaptığım anlaşmam iptal oldu. Çıkamadığım sahnelerimin parasını toplu olarak almıştım ama şirketim zarara uğradı. Bunlar çok ciddi rakamlar. Orada benim çocuğumun hakkı var” diyerek, sitem etti.

DURUŞMA 30 OCAK 2019’A ERTELENDİ

İstanbul Emirgan’daki gece kulübünde Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 olarak belirledi.

NE OLMUŞTU?

Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, iki hafta önce Emirgan’da gittikleri eğlence mekanında kavga etmişti.

Arda tarafından Berkay’ın karısı Özlem Ada Şahin’e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı.

Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay’ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti. Futbolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Arda Turan’a 12,5 yıla, Berkay Şahin’e ise 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.