Lipikar Syndet AP+Temizleyici ve Lipikar Baume AP+Nemlendirici Balsam

Yeni bir yıla girerken cildinizi rahatlatmanın tam sırası! Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, yeni yılda Lipikar Syndet AP+ temizleyici ve Lipikar Baume AP+ nemlendirici balsam ile cildi yatıştırıyor ve uzun süreli rahatlama sağlıyor. Böylelikle daha rahat bir uykunun kapısını aralıyor.

Dermatologların en çok tavsiye ettiği marka La Roche-Posay*, yeni yılda Lipikar Syndet AP+ Temizleyici ve Lipikar Baume AP+ Nemlendirici Balsam ürünleriyle atopiye eğilim gösteren ciltlerin ihtiyaç duyduğu bakımı sunuyor.

Çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için uygun olan Lipikar Syndet AP+ ve Lipikar Baume AP+, cildi yatıştırıyor ve uzun süreli rahatlama sağlıyor. Pediatrik, oftalmolojik ve dermatolojik kontrol altında test edilen ürünler, parfüm içermiyor. Doğumun 11.gününden itibaren bebek ve çocuk kullanımına uygun olan her iki ürün, aynı zamanda yetişkinler tarafından da kullanılabiliyor.

Lipikar Syndet Ap+ Temizleme Jeli

Kuru ve atopiye eğilim gösterebilen bebek, çocuk ve yetişkin için temizleyici jel Lipikar Syndet AP+, banyodan başlayarak atopiye eğilim gösterebilen hassas bebek, çocuk ve yetişkin cildini yatıştırıyor ve yoğun kuruluk hissini azaltmaya yardımcı oluyor.

blank

Lipikar Baume Ap+ Nemlendirici Balsam

Doğumun 11.gününden itibaren kullanıma uygun, kuruluk ve kaşınma hissi karşıtı balsam Lipikar Baume AP+, bebek, çocuk ve yetişkin tarafından kullanılabiliyor. Kuru, hassas, atopiye eğilim gösterebilen ciltlerin kullanımına uygun olan Lipikar Baume AP+, kuruluk hissinin ve kaşınma ihtiyacının hafifletilmesine yardımcı oluyor. Lipikar Baume AP+, cildin mikrobiyom dengesini sağlıyor ve korumaya yardım ediyor.

La Roche-Posay hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için www.laroche-posay.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

(*)Bağımsız araştırma kuruluşu Ipsos’un, 2017 yılı Aralık ve 2018 yılı Ocak aylarında, Türkiye genelinde 441 dermatolog ile yaptığı araştırmaya göre, La-Roche Posay, dermatologların en çok tavsiye ettiği kozmetik ürün markasıdır.

Lipikar Syndet Ap+ Piyasa Fiyatı: 74,90 TL (200 ML) / 99,90 (400 ML)

Lipikar Baume Ap+ Piyasa Fiyatı: 94,90 TL (200 ML) / 139,90 (400 ML)

L’Oréal Türkiye Hakkında
Dünyanın lider güzellik şirketi L’Oréal, 100 yıldır tüm dünyada kadın ve erkeklerin güzellik ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürünler sunuyor. ‘Herkes için Güzellik’ misyonunu sahiplenen şirket, dünyada 34, Türkiye’de ise 25 markası ile tüketicilere ulaşıyor. L’Oréal’in en önemli kaynağını, 89.300 çalışanı ve her zaman daha iyisini sunma tutkusu oluşturuyor. 1980’li yıllardan beri Türkiye’deki tüketicilerle ürünlerini buluşturan L’Oréal Türkiye, asırlık bilgi ve deneyimini ‘Tüketici Ürünleri’, ‘Lüks Ürünler’, ‘Profesyonel Ürünler’ ve ‘Aktif Kozmetik’ bölümleri ile tek çatı altında sunuyor. L’Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmellik arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de ‘Herkes İçin Güzellik’ misyonuyla çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.