Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz “Amadeus” için bir araya geldi

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile 11 Ocak akşamı UNIQ İSTANBUL’da prömiyerini gerçekleştirecek olan “Amadeus” oyunu provaları son hızıyla devam ederken, afiş için oyuncular objektif önüne geçtiler.

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği, başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Okan Bayülgen (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Özlem Öçalmaz’ın (Costanze) paylaştığı oyunun afiş fotoğraf çekimleri geçtiğimiz günlerde yapıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=HlCwFmqOfl0

Kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanan, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait olan afiş çekimi, ön hazırlıklarıyla birlikte yaklaşık 10 saat sürdü…

blank
Amadeus

12 kişilik koro ve 10 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev kadrosuyla sezonun en ses getirecek prodüksiyonlarından biri olarak gösterilen “Amadeus”, 18. Yüzyılda Viyana’da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alıyor.

“Amadeus” Okan Bayülgen, herkesi şaşırttı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.