Hercai dizisinin Yaren’i İlay Erkök’ten köy okulundaki miniklere destek!

Hercai dizisinin genç ve sevilen oyuncularından İlay Erkök’ün SosyalBen Vakfı’yla birlikte Eylül ayından beri yürüttüğü oyun atölyesi çalışmaları Midyat Efeler Ortaokulu’nda devam ediyor.

Çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesinin amaçlandığı atölye sonucunda; İlay Erkök’ün yönetimiyle 27 Mart 2020 Dünya Tiyatro Günü için bir gösteri hazırlanması hedefleniyor.

blank

Bu haftaki çalışmalara güzel oyuncu Aslı Samat’ta sürpriz yaparak Oyuncak Kardeşliği ekibiyle beraber katıldı. Dezavantajlı bölgelerdeki çocuklarla duygu köprüsü kurup, paylaşım duygusunu arttırmak hedefiyle onlar için yardım toplayan Oyuncak Kardeşliği ekibi ve ünlü oyuncular oyun atölyesinin yanısıra çocuklarla keyifli vakit geçirip onlara oyuncak ve kıyafet dağıttı.

Özellikle anaokulundaki miniklerin ünlü oyunculara sevgi gösteri görülmeye değerdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.