Kedi sahipleri eşlerini daha çok aldatıyor! Kedi sahipleriyle ilgili dikkat çeken araştırma

İngiltere’de yapılan bir ankette kedi sahipleriyle ilgili dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. 2 bin kişinin katıldığı ankete göre, kedi sahipleri, eşlerini ve partnerlerini daha çok aldatıyor.

İngiliz medyası, kedi sahiplerinin eşlerini ve partnerlerini daha çok aldattığını yazdı. Bir sanal platform aboneleri arasında yapılan bir anket çalışmasına göre, kedi sahiplerinin oranının yüzde 29 olduğu belirtildi. Öte yandan balık sahibi olanların ise yüzde 21’inin eşlerini veya partnerlerini aldattığı aktarıldı.

Tavşan sahipleri de ilk üçe girmeyi başardı; aldatanların %16’sı evde bir tavşan beslediklerini ve bu arada eşlerinin arkasından iş çevirdiklerini beyan etti.

İronik bir şekilde, fare ve sıçan sahiplerinin en sadık kişiler olduğu ortaya çıktı.

blank

‘BAĞIMSIZIM VE ÇALIM ATMAYI SEVİYORUM’
Ankete katılan Newcastle’dan kedi sahibi Sarah şunları söyledi:

“Ben her zaman biraz kedi kadını olmuşumdur.

“Onlarla çok iyi ilişki kurduğumu hissediyorum – kendime güveniyorum, bağımsızım ve çalım atmayı seviyorum.

“Sanırım ben de ilgi odağı olmayı seviyorum ve kocam bugünlerde durmaksızın çalıştığı için bu boşluğu doldurmak için sevgilime döndüm.”

Illicit Encounters’da seks ve ilişkiler uzmanı olan Jessica Leoni, evcil hayvanların davranışlarının genellikle sahiplerinin davranışlarını “yansıtabildiğini” söyledi.

Leoni, kedilerin bağımsız doğaları nedeniyle bazen soğuk ve sevgisiz göründüklerini, bunun da sadakat eksikliği olarak görülebileceğini söyledi.

‘KEDİ SAHİPLERİ KEDİLERİNİN YAŞAM TARZINI ÖRNEK ALIYOR’
Jessica, “Bağlılık ve itaat gösterilerinin azalmasıyla birlikte, kedi sahipleri kedilerinin yaşam tarzını örnek alıyor gibi görünüyor” diye ekledi.

“Bir dahaki sefere kendinizi eşinizle evcil çocuklarınız için hangi hayvanı istediğinizi tartışırken bulduğunuzda, bir fare için bastırın ve evde bir kedi olmasını önerirlerse dikkatli olun.

Hangi tür evcil hayvan sahipleri aldatıyor?

Kedi – %29

Balık – %21

Tavşan – %16

Kuş – %11

Köpek – %9

Sürüngen – %8

Sıçanlar/fareler – %4

Diğer – %2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.