Elon Musk, ABD’li pop yıldızı Taylor Swift’i yeni albümüne övgüler dizdi

Tesla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi olan iş insanı Elon Musk, ABD’li pop yıldızı Taylor Swift’in tarihi rekorlar kıran yeni albümüne övgüler dizdi. Aslında albümün hedef kitlesinden olmadığını söyleyen Musk, Swift için “Kendini aştın! Albüm inanılmaz” dedi.

Peş peşe yayınladığı albümleri ve konser turuyla 2023 yılına damgasını vuran ve Time dergisi tarafından “Yılın Kişisi” seçilen ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in son albümü The Tortured Poets Department, 19 Nisan’da dinleyicilerle buluştu.

Albümdeki şarkılar, ABD’nin en önemli müzik listesi olan Billbord Hot 100’de ilk 14 sırayı kaptırmazken, albüm Spotify’da “bir günde en çok dinlenen albüm” rekorunu kırdı ve platform tarihine “en kısa sürede 1 milyar dinlenmeye ulaşan albüm” olarak geçti.

‘HEDEF KİTLE OLMADIĞIMI BİLİYORUM’
Tüm dünyada yankı uyandıran albüme, Tesla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi Elon Musk da kayıtsız kalamadı. Swift’in albümüne övgüde bulunan Musk, albüm için “Hedef kitle olmadığımın farkındayım ama yine de gerçekten çok etkileyici” dedi.

X’de yaptığı paylaşımda Musk, “Kendini aştın! Albüm inanılmaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.