Aslı Bekiroğlu, Çeşme ve Bodrum’daki yüksek fiyatlardan dert yandı

Aslı Bekiroğlu, önceki gün komşusuyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Bekiroğlu, popüler tatil bölgelerinden Çeşme ve Bodrum’daki yüksek fiyatlardan dert yandı. Tatil beldelerinin pahalı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Çok pahalı olduğu için döndüm. Çeşme ve Bodrum’da bir gece dışarı çıkınca canınız sıkılıyor. 1-2 hafta tatil yaptım” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Nişantaşı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kol kola görüntülendiği erkek arkadaşı Muratcan Sancak için Bekiroğlu, “Beyefendi mahalleden yakın arkadaşım. Bebek’ten… Komşum” ifadelerini kullandı.

Çeşme ve Bodrum’da tatil yaptığını belirten oyuncu, “Döndüm artık. Dijital platformda olacak iki diziyle görüşüyorum” ifadelerini kullandı.

Milliyet’in haberine göre, tatil beldelerinin pahalı olduğunu belirten Bekiroğlu, “Çok pahalı olduğu için döndüm. Çeşme ve Bodrum’da bir gece dışarı çıkınca canınız sıkılıyor. 1-2 hafta tatil yaptım” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.