İbrahim Tatlıses: Ya Çok Seversin’i izliyorum, aşık olasım geldi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sosyal medya hesabından Ya Çok Seversin dizisiyle ilgili yaptığı yorum dikkat çekti. Tatlıses “Ya Çok Seversin’i izliyorum, aşık olasım geldi.” dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter’ı aktif kullanan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in yorumları dikkat çekiyor. Tatlıses sonra olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle ilgili yorum yaptı.

“Ya Çok Seversen’i izliyorum, aşık olasım geldi.” diyen Tatlıses paylaşımında “Hem güldüm, hem ağladım, hem üzüldüm. Çocukların kıyafetlerini vakfa götürdüğü sahnede çok duygulandım. Senaristi ve bütün ekibi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum” sözlerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.