Hollywood’un karanlık sırrını kaleme aldı

Natalie Wood’ıun kardeşi, ablasının Kirk Douglas tarafından taciz edildiğini iddia etti.

Hollywood’un en güzel kadınlarından olan ve ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Natalie Wood’un kız kardeşi Lana Wood, kitabında Kirk Douglas’ın ablasına 17 yaşındayken cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak olan kitap şimdiden merak konusu oldu.
Lana Wood’un gelecek hafta Salı günü satışa çıkacak olan kitabı “Küçük Kız Kardeş”ten alıntılar yayınladı. Kirk Douglas’ın 1955 yazında vizyona giren “The Searchers” adlı filmin çekimi sırasında ünlü oyuncu Natalie Wood’a cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

blank

Lana Wood, o yıllarda 8 yaşında olduğunu belirterek “Natalie’nin (oteldeki buluşmadan) arabaya geri dönmesi bana çok uzun geldi ve kapıları çarptığında uyandım. Çok kötü görünüyordu. Saçı başı dağılmış ve allak bullak olmuştu. Annemle fısıldaşmaya başladılar. Ne konuştuklarını duyamıyor ya da anlayamıyordum. Kız kardeşime kötü bir şey olmuştu ama bu her neyse, anlaşılan, bunun anlatılacağı bir yaşta olmadığım düşünülmüştü” dedi.

Lana Wood, annesi ve kız kardeşinin, Kirk Douglas tarafından tacize uğrayan Natalie’nin başına gelenleri kariyerine zarar vereceği düşüncesi ile sustuklarını da yazıyor.

Lana Wood, Natalie’nin, Kirk Douglas’ın oteldeki dairesine girdiğini anlattıktan sonra “Beni incitti Lana” dediğini aktarıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.