Poyraz K. “Kelebek Ömrü”

Poyraz K.’nin, iremrecords etiketiyle yayınlanan “Kelebek Ömrü” isimli tekli çalışması yayında.

YouTube video

Hayattaki yapılan bir çok genellemeden kalıplardan arınmış olarak müziğimi herkese duyurmayı amaçlıyorum. Tırtılın hikayesini bilir misiniz? Doğar ve uzun bir süre hayatın ona sunduklarıyla beslenir ve bunlarla yetinir. Hayatımın dönüm noktasından önce bir tırtıl gibiydim..

Sadece hayatın etrafındakilerin bana dayatarak sunduğu şeylerle yetinmekle mükellef oldum ve buna itildim. Ta ki bir trafik kazasından sonra kendimin farkına varana kadar. İşte bu kaza benim dönüm noktam olmuştu. Her ne kadar aldığım hasardan dolayı uzun süre şarkı söyleyemesemde o süreç benim kendimi kozaya almamla kendimi asıl benliğimi gerçek Poyraz’ı tanımama yardımcı olmuştu. Ve artık kopmuş olduğum hayata Can Yücel’in dediği gibi “Ömür dediğin bir gündür; o da bugündür” sözleriyle tekrar yeniden bağlandım.. Ve artık kendimi hazır hissettiğimde yaşadığım bu evrilmeyi ilk şarkım “Kelebek Ömrü” yle dinleyicilerime anlattım. Ömürlükten bir günlüğe kelebek ömrü gibi çok kısa süren sevgileri aşkları dostlukları hedefleyerek yazdığım şarkım ile artık bir kelebek kadar özgür olduğumu şimdi rahatlıkla dile getirebilirim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.