Hazin bir aşk hikayesi! “Leke” 16 Nisan’da Kanal D’de…

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi “Leke”nin ilk tanıtımı Pazar akşamı izleyiciyle buluştu.

16 Nisan’da ilk bölümü ekrana gelecek dizinin çarpıcı hikayesi ve genç, yetenekli oyuncularıyla dikkat çeken tanıtımı izleyenlerden tam not aldı.

Ekranların yeni ikilisi; “Yasemin & Cem”

Burak Sevinç ve Melis Sezen, başarılı performansları ve uyumlarıyla sosyal medyadan övgü topladı. Kadınlara mesafeli duran genç iş adamı Cem (Burak Sevinç) ile hayatını yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat’a adayan Yasemin’in (Melis Sezen) hikayesini konu alan Leke, sarsıcı tanıtımıyla büyük merak uyandırdı.

blank

Aşk mı yoksa gurur mu galip gelecek?

“Leke”nin ilk tanıtımında bir organizasyon şirketinde çalışan hukuk öğrencisi Yasemin’in kardeşinin ameliyat parasını biriktirmeye çalışırken yaşadığı sarsıcı olaylar ekrana geldi. Cem ve Yasemin’i bir araya getiren fakat silinmesi güç bir leke bırakan olaylar, dizide ikiliyi fırtınalı bir aşka sürükleyecek.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı “Leke”, 16 Nisan Salı günü Kanal D’de…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.