Moeva London, SS19 ‘Glam Koleksiyonu’yla moda severleri büyüledi!

Moeva London; 90’lardan ilham alarak hazırladığı SS19 ‘Glam Koleksiyonu’yla moda severleri büyüledi!

Yağmur, Zırh, Damla Zırh ve Burcu Togay’ın yaratıcısı olduğu, 40’tan fazla ülkede satış noktası bulunan, Miranda Kerr, Jennifer Lopez, Gigi-Bella Hadid ve Cameron Diaz gibi dünyaca ünlü bir çok ismin tercih ettiği mayo markası Moeva London, Rachel Araz ev sahipliğinde Raffles Hotel SPA’da gerçekleştirdiği lansman davetiyle SS19 koleksiyonu tanıttı. Moda, cemiyet ve televizyon dünyasından bir çok ismin katıldığı davette, Moeva London’un Glam Koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

blank

Yeni koleksiyonunda 90’ların ikonik tarzı, retro ruhu ve canlı renklerinden ilham alan Moeva London; SS19 Glam koleksiyonuna özel olarak hazırladığı ‘active-wear’ ürünlerini de ilk kez moda severlerin beğenisine sunduDavete katılanların hayranlıkla incelediği koleksiyon; yaz boyunca seçkin satış noktalarında satışta olacak ve 2019’un ikonik plaj modasına imza atacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.