Hande Erçel heyecanlandırdı! Sen Çal Kapımı’nın ardından bomba proje!

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından herhangi projede rol almayan güzel oyuncu Hande Erçel’in yeni projesinin detayları belli oldu. Dijital bir platform için hazırlıklara başlayan Hande Erçel, yeni projesiyle ilgili detayları gizliyor.

YouTube video

Ünlü oyuncu Hande Erçel, son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı. Yeni sezonda hangi projede rol alacağı merak konusu olan Hande Erçel’in yeni dizisiyle ilgili detaylar belli oldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Erçel’in başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu’yla yaptığı görüşmenin bir dijital dizi için olduğu öğrenildi. Hande Erçel’in sıcak baktığı dizi projesinin hikâyesi Bülbüloğlu ile yönetmen Yusuf Pirhasan’a ait… Hikayenin senaryo çalışmaları başladı. Disney Plus için çekilecek diziyi birçok başarılı projeyi kaleme alan Ayşe Kutlu’nun yazdığı öğrenildi. Senaryo çalışmaları bittikten sonra oyuncu kadrosu belirlenecek olan dizinin yeni bir gelişme olmazsa yaza doğru çekilmesi planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.