Oyuncu Hülya Duyar, Meryem Uzerli ve Hande Erçel’i nasıl keşfettiğini anlattı

Yalı Çapkı’nı dizisinde ‘Şefika’ karakterine hayat veren Hülya Duyar, katıldığı bir programda Meryem Uzerli ve Hande Erçel’i nasıl keşfettiğini anlattı. Hande Erçel’in ilk başta Tatar Ramazan’da konuk oyuncu olarak oynadığını anlatan Duyar, Meryem Uzerli’yi Almanya’dan getirenin de kendisi olduğunu aktardı.

‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Eltilerin Savaşı’ ve ‘Azizler’ gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hülya Duyar şu an televizyon ekranlarında ‘Yalı Çapkını’ dizisinde yalının aşçısı olan ‘Şefika’ karakterine hayat veriyor.

Usta oyuncu Hülya Duyar, NTV’de yayınlanan Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’in konuğu oldu. Oyunculuğunun yanı sıra bir yetenek avcısı da olan Hülya Duyar, Hande Erçel ve Meryem Uzerli’yi nasıl keşfettiği anlattı.

blank

‘TATAR RAMAZAN’DA KONUK OYUNCU OLARAK OYNADI’
Duyar, Hande Erçel’i nasıl keşfettiğini ve ilk oyunculuk günlerini şu sözlerle anlattı:

“Meral Ablacığım (Meral Okay) bana ‘Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak’ demişti. Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için… Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum; Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu, ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı, 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim onu, hep de kontakta kaldık.”

‘MERYEM UZERLİ’Yİ TÜRKİYE’YE GETİREN BENİM’
Hülya Duyar, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hafızalarda yer eden Meryem Uzerli’yi ilk keşfettiği dönemi şu sözlerle anlattı:

“Meryem Almanya’da oyunculuk yapıyordu, Meryem’i 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu. Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.