“Yüzyılın Son Döngüsü” Trump Towers Tiyatro Salonu’nda izleyiciyle buluşacak!

Güneş Saraçoğlu’nun yazdığı, Umut Aydın’ın yönettiği tiyatro oyunu Yüzyılın Son Döngüsü 28 Kasım’da saat 20.30’da Trump Towers Tiyatro Salonu’nda izleyiciyle buluşacak!

Oyun, farklı koşullarda yaşamış ve yaşamları birbiriyle kesişmiş Tufan, Leyla, Nermin ve Yusuf üzerinden ataerkil toplum yapısının maruz bıraktıklarını kişiler arasındaki ilişkiler bağıyla anlatırken bu yapının yüzyıldır süregelen çürümüş bir kısır döngüden ibaret olduğunu, bu döngünün işe yaramazlığını ve artık değişmesi gerektiğini hatırlatıyor.

blank

Farklı kuşaktan sevgili bir çiftin ve bunun sonucu tecrübe ve deneyimlerinde farklı olduğu bir durumda ilişki yönetmenin oldukça güç olduğu ortaya çıkıyor ve kişiler ister istemez oidipal duygulara dönmek zorunda kalıyor. Sevgi, duygudaşlık, güven gibi… Ama bu duyguların yeşermemesi oyunun motif cümlesi olan sözü hatırlatıyor. ‘’Ben hiç yeşerdim mi?’

OYUNUN KÜNYESİ

YAZAR: GÜNEŞ SARAÇOĞLU

UYARLAYAN: DERİN SU UYSAL

YÖNETMEN: UMUT AYDIN

OYUNCULAR: ELİF KALE

BURAK ŞAMLI

BEYZA BAŞ

ANIL ÖZDEMİRCİ

IŞIK TASARIM: EYLEM SELİN GÜLDİKEN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.