Hande Erçel’in duyarsızlığına tepkiler çığ gibi büyüdü

Türkiye şehit olan 12 Mehmetçiğinin yasını tutarken, dizi oyuncusu Hande Erçel’in yapmış bir paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 31 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel, şehitlerimiz için tek bir paylaşımda dahi bulunmazken bir de mutluluk pozlarını takipçilerine sundu.

Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. 22 Aralık tarihinde de 6 askerimizin şehit olduğu bölgede 12 askerimiz şehit oldu. Türkiye şehit olan 12 askerinin yasını tutarken, sadece sosyal medyada 31 milyon takipçisi bulunan dizi oyuncusu Hande Erçel bir duyarsızlık örneği sergiledi. Şehitlerimiz için tek bir paylaşımda dahi bulunmayan Hande Erçel, mutluluk pozlarını takipçilerine sundu.

“12 EVE ATEŞ DÜŞMÜŞKEN MUTLU PAYLAŞIMLARINI YAPMASAN…”

Finlandiya’ya tatile giden Hande Erçel, orada çektiği fotoğrafları Instagram hesabından, “Kar, kış, güzellik” ifadesiyle paylaştı. Daha sonra da yeni yıl paylaşımında bulunup “Bugün itibariyle yeni yıl enerjisi başlamıştır. Sev, yaşa, şükret” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımlar büyük tepki topladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Hande Erçel’in duyarsızlığına tepkiler çığ gibi büyüdü. Erçel’e, “Dünya yansa bunların umurumda olmaz. 12 şehit var paylaştığı şeye bak. Bu askerler kimin için şehit oluyor.” şeklinde yorumlar yapıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.