Genç oyuncu Melisa Döngel, uçakta kriz çıkardı

Önceki gün İstanbul’dan Bodrum’a uçan genç oyuncu Melisa Döngel, uçakta kriz çıkardı. Döngel, gürültü yapan iki çocuktan rahatsız olarak, çocukları azarladı. Konuya annelerinin dahil olmasıyla olay büyüyerek kavgaya dönüştü.

Son dönemin popüler oyuncularından olan ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizisiyle izleyici ile buluşan Melisa Döngel, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Aylar önce arkadaşlarıyla gittiği bir kafeye alınmadığı için kavga eden Döngel, bu kez de uçakta yaşadığı kavgayla gündeme geldi.

UÇAKTA KRİZ ÇIKTI

Takvim’in İddiasına göre; 21 yaşındaki Döngel, önceki gün İstanbul’dan Bodrum’a gitti. Uçağa yorgun binen oyuncu, iki küçük çocuğun gürültüsünden rahatsız oldu. “Sessiz olun” diye çıkışan oyuncuya, çocukların annesinden tepki geldi. Bu tepkiyle sinirlenen Melisa Döngel, yüksek sesle, “Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. Böyle rahat yolculuk yapacaksanız özel uçak tutun” diye bağırdı.

Uçaktaki diğer yolcuların da kendisine hak verdiği genç oyuncu, zor sakinleşti. Hosteslerin kavgaya karışan ailenin yerini değiştirmesiyle kavga bitti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.