Demet Özdemir’in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor

Demet Özdemir’in başrolünde yer alacağı, “Dünya’yla Benim Aramda” dizisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Disney Plus’ta yayınlanacak dizi 14 Haziran’da seyircilerle buluşacak. Dizinin kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor, Melisa Döngel ve İbrahim Selim yer alıyor.

Disney Plus’ın MF Yapım imzalı dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri tim hızıyla sürüyor. Hülya Gezer’in yönettiği, Pınar Bulut’un ise yazdığı dizide oyuncu Demet Özdemir “İlkin” adlı bir dergi yöneticisine hayat veriyor, Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi Tolga’yı oynuyor.

blank

Merakla beklenen dizide her şey İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu oyunla başlıyor.

Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde ekibe İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.