Kenan İmirzalıoğlu yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönüyor

En son 2018 yılında ‘Mehmet: Bir Cihan Fatihi’ dizisiyle ekranlarda yer alan Kenan İmirzalıoğlu yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönüyor. İmirzalıoğlu’nun projesi tarihi bir dizi olacak.

“Deli Yürek”, “Acı Hayat”, “Ezel” ve “Karadayı” gibi projelerde yer alan, son olarak da “Mehmet: Bir Cihan Fatihi” dizisiyle ekranlarda olan Kenan İmirzalıoğlu, uzun süredir setlerden uzaktı. Son dönemde “Kim Milyoner Olmak İster” sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. TRT’de başlayacak “Mahsusa Trablus” dizisi, yeni sezonda ekranlarda olacak.

Medyaradar’ın haberine göre, “Mahsusa Trablus” projesi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek. Ana karakterleri Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak olan dizi, yeni sezon yapımları arasında yer alacak. İmirzalıoğlu ise dizide ‘Kuşçubaşı Eşref’ karakterine hayat verecek. Çekimlerinin Tunus, Türkiye ve Cezayir’de gerçekleşeceği dizi, Ekim ayının sonunda sete çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.