Süer Yatçılık’ta özel günlere özel hizmet!

Turizm sezonunun sonuna yaklaşılırken tatil yerlerinde ve İstanbul’da yatlara olan ilgi giderek artıyor.

Süer Yatçılık sahipleri ve kaptanları Samet Süer ve Serkan Süer, gazetecilere ve sanatçılara özel bir boğaz turu düzenleyerek İstanbul’da Turizminin önemini vurguladılar. Alkolsüz yat turları düzenlemekle tanınan Süer Yatçılık düğün sezonun yoğun geçmesi dolayısıyla bu yıl çok güzel iş ortamları olduğunu belirten Süer kardeşler ancak yat turizminin kışın da çok revaçta olabileceğini ispatlamak istediklerini belirttiler.

blank

Süer Yatçılık’a ait olan HYPONS adlı yatın hijyen kurallarına uygun olarak her etkinlikten sonra dezenfekte edildiğini de belirten Süer kardeşler, ‘Önce Sağlık’ dediler.

Dün gece yapılan tanıtım turuna katılan sanatçılar ve gazeteciler şu isimlerden oluştu: Murat Aziret, Tuğba Aziret, Aşkın Tuna, Tunacan Tuna, Tolga Kantarcı, Yiğit Kurt, Erdem Seyhan, Ebru Çömlekçi, Tuğba Saraçlar, Ece Kurt, Tansel Doğanay, Oğuzhan Coşkun, Deniz Cem, Osman İslam, kaptanlar Samet Süer, Serkan Süer.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.