Ertunç yeni şarkısı “Yarınım” ile geliyor

Genç ve başarılı müzisyenlerden Ertunç yeni şarkısı “Yarınım” ile 18 Haziran Cuma günü sevenleriyle buluşuyor.

Pandemi döneminde üretmeye ara vermeden devam eden ve 2 senelik planını çizen çalışkan ve başarılı sanatçı Ertunç, bu yılın başlarında yaşadığı sağlık problemi nedeniyle stüdyo çalışmalarına da ara vermek zorunda kalmıştı.

Ağrıları sebebiyle uzun bir süre yatmak zorunda kalan genç şarkıcı “Hiçbir hastalık beni müziğimden ayıramaz.” diyerek hasta yatağında bile üretmeye devam etti. İyileşir iyileşmez stüdyoya giren ve hemen yeni bir şarkı hazırlayan genç şarkıcı Ertunç, “Yarınım” adını verdiği yeni çalışması ile müziğe kaldığı yerden devam etmeye hazır.

blank

Söz ve müziği Ertunç, düzenlemesi Aytaç Kart imzası taşıyan “Yarınım”ın video klibi Bulut Gürsoydan tarafından hazırlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.