Uraw Cosmetics standını ziyaret eden Özge Ulusoy’dan olay açıklamalar

Ünlü manken Özge Ulusoy, bugün kapılarını açan Beauty Eurasia Güzellik ve Kozmetik Fuarı’nın en büyük standı olan Uraw Cosmetics standını ziyaret etti.

“Fuarları çok özlemişiz” diyen güzel manken, “Biraz olsun normale dönmek çok güzel. Bu pandemi dönemlerinde herkes bakımlarını, güzellik işlerini evde yapmak zorunda kaldı. Biz Uraw Cosmetics ile daha önce bir çok çalışma yapmıştık. Şimdi başka projelerimiz, başka sürprizlerimiz olacak. Servet beyle çok yakında bu sürprizlerimizi açıklayacağız” dedi.

Uraw Cosmetics Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu’da, Özge Ulusoy’la çok ses getirecek bir projeye başlayacaklarını açıkladı. Pandemi döneminde internet satışlarının çok büyük artış gösterdiğini söyleyen Servet Şerifoğlu, Özge Ulusoy’un Uraw Cosmetics ürünlerini tercih eden bir çok ünlü isimden biri olduğunu ve uzun vadeli sürpriz bir projeyi yakında sunacaklarını anlattı. Özge’nin hayranları, Uraw Cosmetics standını doldururken, Ünlü manken, hayranları ile de sohbet etti, bol bol fotoğraf çektirdi.

Ünlü manken Özge Ulusoy, bugün kapılarını açan Beauty Güzellik ve Kozmetik Fuarının en büyük standı olan Uraw Cosmetics’i ziyaret etti. Birlikte sürpriz bir projeye hazırlandıklarını açıklayan Özge Ulusoy, “Pandemi döneminde herkes güzellik bakımını evde yapmak zorunda kaldı. Ben makyajı seviyorum. Çalıştığım birkaç profesyonel isim dışında makyajımı kendim yapıyorum. Konservatuar okuduğum için biz de makyaj dersi vardı, o yüzden hem kendime hem başkalarına çok güzel makyaja yapabiliyorum” dedi.

blank

“O FOTOĞRAFA BAKARAK YAPILAN YORUM DOĞRU DEĞİLDİ, BEN ESTETİK YAPTIRDIĞIMDA SAKLAMIYORUM ZATEN. HAYATIMDA YANAĞIMA HİÇ DOLGU YAPTIRMADIM”.

Uraw Cosmetics Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu, pandemi döneminde herkesin evde bakım yaptığını ve güzelliğinden, bakımdan taviz vermediğini, internet satışlarının yükseldiğini anlattı.

Sosyal medyada “Estetik” yaptırdığına yönelik eleştirileri anlatan Özge Ulusoy, “Kapadokya’da iş birliği yaptığım bir mücevher markasının çekimlerinde, orada bir imaj çalışması var, kafamda bir bandana var, saçımda garip bir kahkul var, farklı bir makyaj var. Biraz abartılı bir makyaj vardı. Bir de fotoğrafı koyarken şöyle bir ayna etkisi yapmışlar, açı da önemli tabii. O yüzden canlı hiçbir şey yokken yayınladıkları fotoğraf tuhaf çıkmış. Mesela ben burun estetiği olduğumu kendim hesabımda yayınladım” şeklinde konuştu.

Bana yıllardır “Estetik oldu” diye yazarlar ama Ben zaten yaptırdığım hiçbir şeyi saklamıyorum. Mesela, yıllardır yanağına dolgu yaptırdı yazıyorlar ama benim hayatımda yanağımda dolgu olmadı. Bir dudağıma dolgu yaptırdım, bir de burun ameliyatı oldum. 20 yaşındaki fotoğrafıma bakın, zaten bugünle arada çok büyük bir fark olmadığını göreceksiniz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.