Göksel, New York Times Square meydanında boy gösterdi

“Çölde Bi’ Vaha” şarkısı ile Spotify’ın dünya genelindeki kadın seslere destek platformu Equal’in Türkiye kapak yıldızı olan Göksel’in fotoğrafı, New York Times Square meydanında boy gösteren uluslararası kadın sanatçılar arasında yerini aldı.

YouTube video

Başarılı sanatçı Göksel’in müzikal başarısı global platformlara da damgasını vurdu. “Çölde Bi’ Vaha” şarkısı ile Spotify’ın dünya genelindeki kadın seslere destek platformu Equal’in Türkiye kapak yıldızı olan Göksel’in fotoğrafı, New York Times Square meydanında boy gösteren uluslararası kadın sanatçılar arasında yerini aldı.

Göksel’in geçtiğimiz ay yayınlanan yeni teklisi “Çölde Bi’ Vaha”, her şarkısında olduğu gibi listelerin en üst sıralarında yer alıyor. Sanatçı, bu yaz itibarıyla uzun bir aradan sonra yoğun konser programıyla sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Konser Takvimi:

26 Haziran Dalaman

02 Temmuz Adana 01 Burda AVM Açıkhava Sahnesi

09 Temmuz Datça Açıkhava Tiyatrosu

27 Temmuz Bodrum Açıkhava Tiyatrosu

28 Temmuz Marmaris Açıkhava Tiyatrosu

09 Eylül Denizli Açıkhava Tiyatrosu

24 Eylül Aydın The Big One Açıkhava Sahnesi

06 Ekim Diyarbakır Z Restaurant Açıkhava Sahnesi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.