Eda Ece, Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girmeye hazırlanıyor

Oyuncu Eda Ece, Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Nikah tarihinin yanlış bilindiğini söyleyen Ece, 20 Haziran’da 33. yaş gününü kutlayacak, 21 Haziran’da ise nikah masasına oturacak.

YouTube video

Oyuncu Eda Ece, 4 yıldır birlikte olduğu Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Nisan ayında nişanlanmıştı. Ece, nikah tarihinin yanlış bilindiğini söyleyerek açıklama yaptı.

Nüfustaki adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu 20 Haziran’da 33. yaş gününü kutlayacak, 21 Haziran’da nikah masasına oturacak.

Eda Ece’nin düğününde Şevval Sam’ın da sahne alacağı öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Nar ve Ayşegül Aldinç yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.