Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nikah masasına oturmaktan vazgeçti!

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in 8 Haziran tarihinde nikah masasına oturmaları bekleniyordu. Ancak çift, 8 Haziran tarihinden vazgeçtiler. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in, ilerleyen tarihlerde nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Oyuncu Eda Ece, Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmeye hazırlanıyor. Ünlü çiftin 8 Haziran’da evlenmeleri bekleniyordu ancak bu tarihten vazgeçtiler. Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre; Eda Ece ile Buğrahan Tuncer 8 Haziran’da nikah masasında olmayacaklar.

blank

EDA ECE İLE BUĞRAHAN TUNCER’İN DÜĞÜNLERİ NE ZAMAN?

Rol aldığı tüm projeler içerisinde toplamda 9 kez gelinlik giyen Eda Ece, 20 Haziran’da gerçekleştirme kararı aldıkları düğünü için yurt dışından gelinlik sipariş etti.

Çiftin düğünleri Boğaz’da bulunan lüks bir otelde gerçekleşecek. Sanat ve spor dünyası bu düğünde buluşmuş olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.