Ömer, yayınlandığı son bölümü ile ekrana damga vurdu

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star’ın sevilen dizisi Ömer, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine reyting sıralamasında üç kategoride birinci oldu.

Ömer’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı. Süreyya’nın haksız suçlamalarına maruz kalan Ömer’in mahkeme sonucunu soluksuz bekleyen seyirci, diziye yine tam not verdi.

Başarılı oyuncu kadrosuyla ve beğenilen hikayesiyle seyirciden tam not alan Ömer, Total’de 5,72 reyting 15,32 share, AB’de 6,44 reyting 18,39 share ve ABC1’de 6,99 reyting ve 17,56 share alarak reyting sıralamasında üç kategoride de zirveye yerleşti.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

ÖMER, her pazartesi saat 20.00’de Star’da

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.