Ece Seçkin ve Samsung arasında heyecan uyandıran proje

Pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin ve teknolojinin lider markası Samsung arasında heyecan uyandıran proje sosyal medyada ses getirdi.

13 Haziran’da sosyal medyada başlatılan ve TikTok’ta 416 Milyon paylaşımın yapıldığı #acaipiyi hashtag’i altındaki dans videosu akımı da büyük ilgi gördü.

Ece Seçkin’in iş birliği kapsamında hayata geçirdiği projenin ilk videosu sadece YouTube’da 1 günde yaklaşık 6 milyon izlenme sayısına ulaşmasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Henüz yayınlanmasının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen milyonlara ulaşan Ece Seçkin, son zamanlarda erişilmesi güç bir sayı ile rekor kırarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Ece Seçkin’den acayip iyi bir şarkı mı geliyor?

13 Haziran Cumartesi günü Samsung Electronics Türkiye iş birliği ile başlayan hareket ile binlerce kişinin #acaipiyi hashtag’i altında gönderdiği dans videoları ise sosyal medyada en çok konuşulan çalışma oldu. Proje kapsamında Instagram ve TikTok üzerinden dans challenge etkinliği de başlatıldı. Takipçilerin göndereceği videolar arasından seçilecek görüntülerle özel bir klip videosu da hazırlanacak.

Ece Seçkin’in ilerleyen dönemde bu projeye özel bir şarkı yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.