Ece Seçkin, Başkent Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliklerinde sahne aldı

Her paylaşımı ile gündem yaratan, güzelliği, tarzı ve duruşu ile milyonlarca kişinin sevgilisi olan pop müziğin zirvedeki isimlerinden Ece Seçkin, geçtiğimiz akşam Ankara’da bulunan Başkent Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliklerinde sahne aldı.

Sahnesindeki olağanüstü şov görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan güzel yıldız, elindeki sis tabancası ile binlerce kişiye eğlenceli ve coşku dolu dakikalar yaşattı. Ece Seçkin’in bu paylaşımı on binlerce beğeni alarak yine sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu.

blank

Magazin gündeminde konuşulan ‘Türkiye’de sahne şovu yok’ tartışmalarına Ece Seçkin’in sevenleri sanatçı adına cevap verdi. Güzel pop yıldızının paylaşımlarına takipçilerinden ‘Kıskananlar olmuştur.’ gibi yorumlar yazıldı.

On bin kişiye yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuvarı ile konser veren Ece Seçkin, dans ekibi ile gerçekleştirdiği muhteşem performansı ile de göz kamaştırdı.

Elbisesindeki derin bacak dekoltesiyle dudakları uçuklatan başarılı sanatçı Ece Seçkin, pembe renkli özel dikim elbisesi ile yürekleri hoplattı.

Müzik listelerinin zirvesine yer alan pop yıldızı Ece Seçkin, konserlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Ece Seçkin’in konser takvimleri şu şekilde;

14 Mayıs Isparta İnda Club
18 Mayıs Antalya Demre Belediyesi
19 Mayıs Yalova Yunifest
21 Mayıs Antalya Kemer Özel Gece
03 Haziran Adana Sess
04 Haziran Antalya Özel Gece
10 Haziran Kapadokya Sess
11 Haziran Konyaspor 100. Yıl Etkinlikleri
16 Haziran Safranbolu Açı Okulları

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.