Ece Seçkin, Christina Aguilera’nın sahnesi için Antalya’ya gitti

Pop müziğin güzel yıldızı Ece Seçkin, sevenlerine müjdelediği yeni albüm kayıtlarına kısa bir mola vererek çocukluğundan bu yana hayranı olduğu Christina Aguilera’nın sahnesi için Antalya’ya gitti.

7 Grammy Ödülü sahibi Amerikalı dünya yıldızı Christina Aguilera’nın küçük yaşlardan itibaren hayranı olan başarılı sanatçı Ece Seçkin, konser esnasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da coşkusunu takipçilerinin beğenisine sundu.

blank

Türkiye’deki ilk konserine çıkan Christina Aguilera’nın muhteşem performansının ardından buluşan ikili, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. İki yıldızın aynı karede yer aldığı fotoğraf, sosyal medya gündeminin zirvesine otururken paylaşıma iki yıldız yan yana yorumları yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.