“Çatı Katı Aşk” dizisinin afişi yayınlandı

Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin tanıtımları geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve çok konuşulmuştu. 9 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk’ın afişi de büyük beğeni kazandı.

Oyuncu kadrosunda Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazıcıoğlu, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran ve Bedia Ener gibi sevilen isimlerin de yer aldığı “Çatı Katı Aşk” dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor.

“Çatı Katı Aşk”, ilk bölümüyle 09 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.