Ebru Gündeş, ABD dönüşü ilk kez Antalya’da görüntülendi

Eşi Reza Zarrab’la gittiği tatili kabusa dönen Gündeş, Amerika’dan döndükten sonra ilk kez Antalya’da görüntülendi.

İstanbul’dan gittiği Miami’de ABD’yi dolandırmak, İran yaptırımlarını ihlal etmek, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklamaktan yakalanıp tutuklanan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab’ın eşi Şarkıcı Ebru Gündeş,ABD dönüşü ilk kez görüntülendi. Gündeş’in makyajsız ve bakımsız hali dikkat çekti.

Ünlü yıldız, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu’nun (TUSAF) Antalya’da turizm bölgesi Belek’teki Sueno Hotel’de düzenlenen 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi- Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresi kapsamında konser vermek için kente geldi.

ZARRAB’IN JETİYLE GELDİ

Geçen 19 Mart’ta Miami’de yakalanarak tutuklanan, hakkında 75 yıl hapis cezası istenen eşi Reza Zarrab’ın TC-RZA tescilli özel uçağıyla Antalya Havalimanı’na inen Ebru Gündeş, saat 14.30’da CIP kapısından çıkış yaptı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Güneş gözlüğü takan, giydiği beyaz uzun kol tişört, mavi tayt ve spor ayakkabıyla CIP kapısından geçen Ebru Gündeş, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

“İYİ ÇALIŞMALAR” DEYİP GİTTİ

Basın mensuplarına ‘iyi çalışmalar’ dileyen Gündeş, gülümseyerek kendisine bekleyen siyah Mercedes cipe binip konserin yapılacağı Belek’teki Sueno Hotel’e gitti. Gündeş’in yanında valiz ve çanta bulunmaması dikkati çekti.

Ebru Gündeş’in makyajsız ve bakımsız hali dikkat çekti

KONSER VERECEK

Ebru Gündeş bugün saat 20.00’da TUSAF’ın 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi-Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresi kapsamında Sueno Hotel’de konser verecek. Basına kapalı konseri sadece kongre üyeleri izleyebilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.