Ebru Gündeş’e Kuzey Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw’dan milyonluk evlilik teklifi

Ebru Gündeş’in bir süredir Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw’la sevgili olduğu konuşuluyordu. İddiaya göre Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş’e milyon dolarlık bir yüzükle evlilik teklifinde bulundu. Gündeş, Khoshnaw’a evet dedi ve evlendikten sonra Dubai’de yaşamaya karar verdi.

Ebru Gündeş dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir kız çocuğu annesi olan ünlü sanatçı, Kuzey Iraklı sevgilisi ile Rassan Khoshnaw ile evlenmeye hazırlanıyor. Sabah’ta yer alan habere göre; Rassan Khoshnaw, evlilik teklifi için kesenin ağzını açtı. Teras katı bir daireyi kiralayan Khoshnaw, İtalya’dan özel olarak davet ettiği dünyaca ünlü bir kadın piyanist ile davete özel hazırlanan yiyecekleri, helikopterle daireye getirtti.

Tamı tamına 1.8 milyon dolar değerindeki tektaşı sunan Kuzey Iraklı sevgili, “Benimle evlenir misin?” diyerek Ebru Gündeş’e teklifte bulundu. Gündeş ise bu soruya mutluluk gözyaşları içerisinde evet cevabını verdi.

EBRU GÜNDEŞ EVLENİNCE DUBAİ’DE YAŞAYACAK

Kızı tam 10 yaşında Ebru Gündeş, evlilik sonrası hayatı için de kararını verdi. Ünlü sanatçının evlendikten sonra tamamıyla Dubai’ye yerleşeceği, sadece konser amacıyla Türkiye’ye gelip gideceği öğrenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.