Defne Samyeli’nin İstanbullu Gelin setinde paylaştığı fotoğraf olay oldu

‘İstanbullu Gelin’ dizisine yeniden konuk oyuncu olarak katılan Defne Samyeli, dizinin çekildiği köşkün önünde paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada olay oldu. Kullanıcılar Samyeli’ni photoshopla boyunu uzatmakla suçladı.

Üç sezondur Star TV’de cuma akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Aslı Enver ile Özcan Deniz’in yer aldığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi üç bölüm sonra final yapacak. Daha önce diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Defne Samyeli de yeniden İstanbullu Gelin’de boy gösterecek.

Samyeli’nin de içinde bulunduğu sahnelerin çekimleri önceki gün yapıldı. Güzel yıldız setten fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Bu paylaşım olay oldu. Kullanıcılar Samyeli’ni photoshopla boyunu uzatmakla suçladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.