Ersay Üner ”Nokta’’

Başarılı söz yazarı, besteci, aranjör ve yorumcu Ersay Üner, yepyeni albümü ”Nokta’’yı müzikseverlere armağan etmenin heyecanını yaşıyor.

Ersay Üner, albümde Nokta,Güm,Selam,Yıldızlar ve Sana Mı Yanayım? isimli 5 yeni şarkı ve geçtiğimiz yıllara damga vuran Tatlım Tatlım ve İki Aşık şarkısı ile birlikte toplamda 7 şarkıyı dinleyici ile buluşturdu.

Albümün prodüktörlüğünü Büşra Pekin ile birlikte üstlenen sanatçı, Yıldızlar şarkısının düzenlemesini yapan Ozan Bayraşa dışında tüm şarkıların söz, müzik ve düzenlemelerine imzasını attı.

blank

”Hikayeler bizim hikayelerimiz, duygular bizim duygularımız…”

Ersay Üner, yeni albümü Nokta ile ilgili düşüncelerini şu şekilde anlatıyor:”Albümde şarkılar birbirlerine hiç benzemiyor ama büyük resme baktığımızda genel bir hikaye anlatıyor. Anlattıkları hikaye aynı. Kendi müziğimi, kendi tarzımı icra ediyorum. İçimden nasıl geldiyse, şarkıları o şekilde işledim. Bir senedir albüm üzerine çalışıyorum. Hiç yapmadığım ve daha önce yapılmamış bir şey vardı kafamda. Çok uğraştım ve sonunda istediğim yere geldi. Hikayeler bizim hikayelerimiz, duygular bizim duygularımız ama düzenlemelerde daha modern, daha yeni, daha değişik duygular, daha değişik soundlar, devamlı kullanılmış olanların dışında şeyler aradım, araştırdım, dinledim. Kayıtların çoğunu kendi stüdyomda yaptım. Çok heyecanlıyım.”

Ersay Üner’in yepyeni albümü ”Nokta”, 16 Mayıs tarihinde SM Production & DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.