Peri masalını aratmıyor… Mesut Özil balayı için servet harcayacak!

7 Haziran’da nikah masasına oturacak olan Amine Gülşe ve Mesut Özil, görkemli düğününün ardından balayı için gidecekleri yere karar verdi.

İki yıl önce nişanlanan Arsenalli futbolcu Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, 7 Haziran’da nikâh masasına oturacak. İkili, 300 kişinin katılacağı görkemli düğünün ardından da balayı için çok uzaklara gidecek. Balayı için kesenin ağzını açan Özil, İngiliz basınının iddiasına göre iki farklı rota üzerinde duruyor. Birinci iddiaya göre ikili, gözde balayı adresi olan Maldivler’in yolunu tutacak.

YILDIZLARIN ADRESİ

Çift, Juventus’un yıldızı Cristiano Ronaldo’nun da müdavimi olduğu Maldivler’deki Anantara Kihavah Maldives Villas’ı tercih edecek. Güzel oyuncuyla Hint Okyanusu’nun üzerine kurulu bungalovlarda konaklayacak olan Özil, gecelik 38 bin lirayı gözden çıkaracak. İkili, İngiliz basınının diğer iddiasına göre de Bahamalar’ı tercih edebilir. İkilinin, Karayip ülkesinde Royal Towers Bridge Suite’in geceliği ortalama 59 bin liralık ultra lüks odasında konaklaması halinde emirlerine amade yedi kişilik ekip olacak.

GELİNLİĞİ 2 KİŞİ TAŞIDI

Amine Gülşe, dün gelinliğini teslim aldı. Güzel oyuncunun gelinliğini aracına kadar iki kişinin taşıdığı öğrenildi. Gülşe’nin oldukça şaşaalı olduğu konuşulan gelinliği “Gelinlik böyleyse düğün nasıldır kim bilir?” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.