CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı

Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için çalışmalarına devam ettiğini hatırlatırken, “AK Parti, İstanbul’u kaybedeceğini iyi biliyor. 4 yıldır İstanbul sokaklarındayım. İstanbul’da CHP kesinlikle kazanacak. Bu konu da önce benim partim, bana güvenmelidir. Kimsenin tereddütü olmasın.” dedi.

Gürsel Tekin, “Muharrem İnce’nin CHP adayı olması halinde kırılır mısınız” sorusuna; “CHP’li herhangi bir arkadaşım ile rakip olmayacağım. Kiminle kazanacaksak, iki oy kim daha fazla alacaksa, O’nun arkasındayım. Sayın Genel Başkana da kazanabileceğimi, tüm veriler ile açıkladım. İsmi geçen tüm arkadaşlardan daha fazla oy alabilecek durumdayım. CHP’de kazanabileceğimi, herkese anlattım. Ben, tüm isimlerden daha şanslıyım. Yapılan araştırmalarda Gürsel Tekin ismi, daha fazla oy alıyor. AK Parti’den en çok oyu ben alıyorum. Bağcılar, Esenler gibi ilçelerde sorulduğunda, benim adım diğer tüm arkadaşlardan daha şanslı.” Dedi.

BAHÇELİ KONUŞUNCA, İKTİDARIN AYAKLARI TİTRİYOR

Gürsel Tekin, MHP Lideri Bahçeli’nin AF talebiyle alakalı konuşurken, “Referandum diyor, referanduma gidiyoruz. İktidar seçimler zamanında yapılacak derken O, seçim diyor; seçime gidiyoruz. Biz, uçak meselesini konuştuk, kimse umursamadı. Ne zaman ki, Sayın Bahçeli konuştu; Katar’dan hibe edilen uçak konuşulmaya başlandı. O sebeple, siyasette en etkili isim Sayın Bahçeli. O nasıl isterse, öyle oluyor” ifadelerini kullanırken; “Bakanların makam araçlarının kirası, 450 bin TL. Sayın Bahçeli’nin bunu da gündeme getirmesini istiyorum ki, konuşulsun. Tasarruf yapılabilmesi için, bu gerekli. Artık, soru önergelerimin bir kısmını Sayın Bahçeli’ye göndereceğim. O, konuşunca iktidar partisi yetkililerinin ayakları titriyor. ‘Ne diyecek’ diye” ifadelerini kullandı.

HABERLER DOĞRU OLSUN, ÖZÜR DİLEMEYEN ŞEREFSİZDİR!

Gürsel Tekin, çok konuşulan Kapalı Çarşı ziyareti ve ‘Cuma namazına gitmiyor’ iddialarına da cevap verirken, “Cuma bunlara kaim olsun. O gün ben, Beyazıd Camisi’nde Cuma namazını kıldım. İsterler ise MOBESE kayıtlarından bakabilirler. Sonra, Beyazıd Meydanı’nı dolaşıp, Kapalı Çarşı’ya gittim. İspat etsinler. Bu haberli ispat ederlerse, gidip özür dilemeyen Gürsel tekin şerefsizdir.” Dedi. Tekin, giydiği gömleğin kesinlikle 1000 TL olmadığını ifade ederken, “Bu benim şahsi malım. İsterse 5000 TL olur veya 100 TL olur. Ancak, onların bahsettiği gömlek, 1000 TL değil. Bununda faturasını yayınlayacağım. O zaman ne yapacaklar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.