Ayla Çelik: Benden habersiz Beyaz hiçbir şey yapamaz!

Ayla Çelik, Beyazıt Öztürk ile beraber hazırladıkları yeni projesi “Şiki Şiki Baba/Parti”ile, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.

Yakın arkadaşlarından oluşan bir kalabalık ile dev bir parti vererek klip çeken Ayla Çelik ve Beyazıt Öztürk; “Biz parti yaptık oradan klip çıktı. İki saat çekim oldu. Kalan zaman ise gerçekten biz parti yaptık. Beyazıt’ın fikriydi. Klibe beni, karıştırmadı. Her şeyi konusuna kadar o ayarladı. Parti fikri de müthiş oldu.” diyen Ayla Çelik, mutluluğunu yayında gizlemedi.

blank
Yasemin Şefik – Ayla Çelik

Yasemin Şefik’in “Beyazıt Öztürk kendisi için albüm yapmayacak mı?” sorusu üzerine Ayla Çelik; “Bu şarkımızı en çok Beyaz çıksın istedi. Vallahi benden habersiz Beyaz hiçbir şey yapamaz. Albüm olacaksa beraber hazırlarız. Ama vakti yok ki…” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.