Türkiye’nin en önemli çifti Bergüzar Korel ve Halit Ergenç oldu

Ünlü radyocu ve Stand-up showlarıyla dikkatleri çeken Yasemin Şefik, Best FM’de yayınlanan programında Türkiye’nin en önemli çiftini dinleyicilerine sordu.

“Türkiye’nin en popüler ve özenilen çifti olarak kimi söylersiniz? Ayrıldılar ama Angelina-Brad tarzı bir çiftimiz var mı? Safiye-Faik misali” diye soran Yasemin Şefik kahkaha dolu bir programına 4 bine yakın dinleyici cevaplarıyla katıldı.

Yayının whatsApp numarasına gönderilen mesajlarda; dinleyicilerin yüzde 80’i “Bergüzar Korel ve Halit Ergenç” çiftini söyledi.

Yüzde 15’i “Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ” çifti en çok ismi yazıldı.

Üçüncü çift ise yüzde 5 oranla “Fahriye Evcen ve Burak Özçivit” oldu.

Aşk ayı olarak bilinen Şubat ayı içinde Türkiye’nin Çifti, Best FM dinleyicileri tarafından “Bergüzar Korel ve Halit Ergenç” oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.