Yalı Çapkını’ndaki o sahne sosyal medyada çok konuşuldu

Yalı Çapkını’nın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Seyran karakterinin genç kızlara seslendiği sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

Söz konusu sahnede Seyran, genç kızların şiddetin her türlüsüyle mücadele etmeye çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, “Çünkü bir kadın olarak sizin çıkaramadığınız sesiniz çocuklarınıza suskunluk olarak miras kalıyor. Bugün size kalkan eli tutmaz da razı gelirsiniz yarın o tokat korumasız bir çocuğun suratında patlıyor” dedi.

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi “Yalı Çapkını”nın dün akşamki bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Dizinin söz konusu sahnesi, Afra Saraçoğlu’nun hayat verdiği Seyran’ın verdiği röportaj sırasında söyledikleriydi.

‘SEVGİNİZİN BEDELİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ OLMASIN’
Sunucunun sorduğu “Bizi izleyenlere, özellikle genç kızlarımıza ne söylemek istersiniz?” sorusu karşısında Seyran, şu yanıtı verdi:

“İnanmasınlar peri masallarına… Hayat öyle bir şey değil. Çünkü sevgilerinin bedeli özgürlükleri olmasın. Hangi eşikten geçerlerse geçsinler; sakın onurlarını, gururlarını, karakterlerini kapının dışında bırakmasınlar. Es seçerken ne kadar yakışıklı veya ne kadar zengin olduğuna değil, ne kadar iyi bir insan olduğuna bakarak karar versinler… Anlaşabilecekler mi, mutlu olabilecekler mi ona baksınlar. Şiddetin her türlüsüyle mücadele etmeye çalışsınlar… Çünkü bir kadın olarak sizin çıkaramadığınız sesiniz çocuklarınıza suskunluk olarak miras kalıyor. Bugün size kalkan eli tutmaz da razı gelirsiniz yarın o tokat korumasız bir çocuğun suratında patlıyor. Çünkü sevgi gibi nefret de insandan insana, kuşaktan kuşağa aktarılıyor, çoğalarak yayılıyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.