‘Arda’nın fiziği daha çok alt yapı oyuncuları gibiydi’ Arda Güler’in eski antrenöründen itiraf!

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olarak adından söz ettiren Arda Güler, sakatlıkları nedeniyle bir türlü formayı giyemedi. Madrid’in eski antrenörü Martin, yıldız isim için itiraf niteliğinde açıklamada bulundu.

Geride kalan sezonda gösterdiği performansın ardından adı dünyanın büyük kulüpleriyle anılan Arda Güler, yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid’e transfer oldu.

Real Madrid formasını bir türlü sırtına geçiremeyen genç yıldız, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kadroya girmekte de zorlanıyor. Son olarak Real Vallecano karşısında kadroda kendine yer bulan Güler, ardından yeniden sakatlanarak en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Arda Güler hakkında açıklamalarda bulunan Real Madrid eski antrenörü Andre oyuncunun fiziğinin yetersiz olduğunu açıkladı. Arda’nın elit fizikte olmadığını belirten Andre “Arda Güler’in ilk antrenmanlarda 1.75 ve 69 kilo olduğu ortaya çıktı. Elit seviyede fiziğe sahip oyunculara karşı mücadele edecek birinden çok, altyapı oyuncusu fiziği vardı. Arda Güler’e fiziksel yüklemeler sırasında çok büyük hatalar yapılmış. Arda Güler, yeni çalışma sistemiyle özgüvenini geri kazanacak ve Madrid taraftarları onun olağanüstü yeteneğinin tadını çıkarabilecek” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.