Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde “Saniye” karakterine hayat veren oyuncu Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı.

Çekimleri Adana’da gerçekleşen dizinin sevilen oyuncusu Yeninci koronavirüse yakalandı. Hastalığı evinde atlatmaya çalışan Yeninci’nin daha sonra yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Perşembe akşamları Atv’de izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncusu Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde “Saniye” karakterine hayat veren genç oyuncu Selin Yeninci hayranlarını korkuttu.

blank

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI!

Adana’da koronavirüse yakalanan Selin Yeninci hastalığı ilk önce evde atlatmaya çalıştı. Evde gördüğü tedavinin sonuç vermemesi sonrasında yoğun bakıma kaldırılan Yeninci’nin tedavisi devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.