Oyuncu Selin Yeninci gündemden düşmüyor

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin Meryem’i Selin Yeninci dizinin yayınlandığı her akşam twitter gündeminde.

Yetenekli ve güzel oyuncu Selin Yeninci, dört haftadır Twitter’da tt listesinde. Her bölüm yükselen bir reyting grafiğine sahip olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncusu Selin Yeninci, izleyiciyi ekrana kilitleyen performansıyla yayın akşamları Twitter’ın gündeminden inmiyor.

Tv8’de yayınlanan dizide Meryem rolünü canlandıran oyuncu, karakter yaratmadaki ustalığıyla ilgili de sık sık övgü alıyor. Oyuncu hakkında yazılar yorumlardan bazıları şöyle:

blank

”Selin Yeninci mi, kadın enflasyon oranı gibi yükseliyor, parlıyor.”, ”Meryem ve küçük sırrı her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor.”, ”Selin Yeninci büyücü gibi, yarattığı her karakterle bizi büyülüyor ve kendine bağlıyor.”, ”Selin bu kez de Meryem ile harikalar yaratıyor, memleketin açık ara en yeteneklisi.”

Selin Yeninci ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde canlandırdığı Saniye karakterini fenomene dönüştürmüş, diziden ayrıldığında hayranları ölen karakterin ardından helva dağıtmıştı.

Sinemada da ödüllü bir çok filmde oynayan ve festivallerden ödül kazanarak bu alanda kendine başarılı bir kariyer yolu açan Selin Yeninci önümüzdeki ay Cannes’a gidecek. Oynadığı Emin Alper’in son filmi ‘Kurak Günler’ Cannes Film Festivali’nin resmi seçkisine Türkiye’den giren tek film oldu. Televizyon ve sinemada yükselişini sürdüren oyuncunun önümüzdeki yaz da bir sinema filminde oynamayı planladığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.