“Bir Zamanlar Çukurova” perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 10 Mart Perşembe akşamı 20.00’de 127’nci bölümüyle atv ekranında olacak.

HAKAN, FİKRET’İN HAYATINI KURTARIYOR

Yaralanan Fikret’i hastaneye yetiştirmeyi başaran Hakan, yolda Çetin ve Fikret’in gerçek kimliğini öğrendiğini fark eder. Züleyha, endişe içinde Hakan ve Fikret’ten gelecek haberi beklemektedir, Hakan sırrının Fikret tarafından öğrenilmesinden endişelidir.

blank

FİKRET, HAKAN’IN SIRRINI AÇIK ETMİYOR

Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu’yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan’ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara’ya borçlu olduğunu açıklar.

ZÜLEYHA VE HAKAN’IN EVLİLİK KARARI

Hakan’la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan’la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler. Züleyha 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan’la açık denizde evlenmeyi planlar. Hakan bu plana çok mutlu olur ancak iki gün sonra kalkacak gemiye binmek konusunda endişeleri vardır…

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.